Boxon Road Show – tapahtuma

Scanlink Oy:n terminaali täyttyi viime viikolla laite-esittelyistä ja ympäristöystävällisistä pakkausmateriaaliratkaisuista, kun Boxon Oy:n Road Show saapui Ruskon terminaaliimme esittelemään erilaisia Comarme-materiaalinkäsittelykoneita ja ekologisia AirWave-pakkaustäytekoneita.

Terminaaliin saapui päivän aikana iso joukko Varsinais-Suomessa toimivien yritysten henkilöstöä keskustelemaan pakkausautomaatioratkaisujen soveltuvuudesta erilaisiin tarpeisiin ja samalla kuulemaan myös Scanlinkin ja CHS Groupin monipuolisista logistiikka- ja rahtipalveluista.

Ympäristöystävälliset tuotteet ja ratkaisut ovat tänä päivänä merkittävässä roolissa niin pakkauksissa, varastoinnissa kuin kuljettamisessakin. CHS Groupia, Scanlinkia ja Boxonia yhdistävät nämä tärkeät arvot ja haluamme olla kehittämässä kokonaisvaltaisesti laadukkaita ja ympäristöystävällisempiä logistiikkaketjuja.

Vieraat pääsivät tutustumaan kattavasti erilaisiin kuljetus – ja pakkausratkaisuihin, sillä Boxonilta tapahtumapäivässä oli mukana automaatioasiantuntijoita sekä Varsinais-Suomen myyntiedustus ja CHS Groupilta sekä Scanlinkilta omaa henkilökuntaa.

Kuvassa tapahtumapäivän järjestäjiä Boxonilta ja Scanlinkilta vasemmalta laidalta lähtien: Peter Lindroos Account Manager / Boxon, Ari Männikkö Sales Director / Boxon, Patrik Heikkonen, Operations Director, Road Services /CHS Group ja Jarmo Sundin Branch Manager / Scanlink Oy.

Poutaisessa pakkassäässä tapahtumavieraille oli tarjolla myös herkullista lounasta ja jälkiruokakahvit.

Ota yhteyttä, jos tarvitset maantierahdin suunnitelua ja kuljetuksia Suomessa, Pohjoismaissa tai Euroopassa, Scanlinkin ammattilaiset ovat apunasi.

CHS Groupin muut logistiikkapalvelut oat myös helposti saatavailla, jos etsit maantierahdin lisäksi muita rahtimuotoja tai erikoislogistiikan palveluita. Tutustu emoyhtiömme CHS Groupin palveluihin linkistä: https://chs.fi/en/services/