Scanlink kuljettajaesittelyssä Jarmo Poola

Scanlink - Kuljettaja - Jarmo-Poola
Poola itse tarkistaa ja huoltaa ajokalustojensa kunnot viikoittain, sillä kokemusta ja osaamista löytyy myös tältä saralta.

Pohjalainen Jarmo Poola on yksi Scanlinkin ammattikuljettajista. Jarmo on toiminut kuljetusalalla jo yli 25 vuotta. Poolan ajoneuvokalustoon kuuluvat kolme r-sarjan 10 pyöräistä scaniaa euro6 luokituksella ja yksi 4×2 r-scania, joilla hän toimittaa tavaraa kolmen kuljettajan voimin niin Ruotsiin, Norjaankin kuin Suomeenkin.

Vuosien kokemuksella Jarmo osaa kertoa, että hyvän kuljettajan parhaimpina piirteinä hän pitää huolellisuutta, asiakaspalvelualttiutta sekä toisinaan myös pitkää pinnaa. Poola toteaa että: ”Ilman huippu työntekijöitä ei homma toimisi ollenkaan. Kiitos kuuluu tietysti myös vaimolle, joka on täysillä tässä mukana”.

Jarmolla on vain positiivista kerrottavaa yhteistyöstä Scanlinkin kanssa: ”Yhteistyö on alusta alkaen toiminut mainiosti, ammattilaisten kanssa on mukava olla tekemisissä, molemmin puolin ollaan opittu ja koko ajan opitaan lisää.”

Mitkä asiat ovat Poolan mielestä niitä tärkeimpiä asiakasyrityksiemme kanssa? ”Avoin keskustelu on kyllä tärkeää, sillä koen, että silloin on helppo tuoda esiin myös omia ajatuksia ja siten kehittää asiakaspalvelua sekä asiakaskokemusta entisestään.”

Miten pitkän linjan kuljettaja kehittää itseään? ”No paljon kyllä tulee seurattua alaan liittyviä julkaisuja ja muutoksia alalla, motivaattorina toimii varmaankin se, että on itse itsensä pomo (jos ei vaimoa lasketa).”

Mitä sanoisit nuorelle, joka miettii kuljettajan uraa vaihtoehtona? ”No eihän tämä aina mitään ruusuilla tanssimista ole, mutta aina kannattaa kokeilla, sillä on tässä paljon hyvääkin. Jos ei sitten olekaan oma ala niin ei tarvi kiikus tuolissa sitten harmitella kun ei tullut kokeiltua.”

Vallitseva maailmantilanne on vaikuttanut myös kuljetusalaan monellakin tavalla, esimerkiksi polttoainehinnat ovat korkealla. Millaisia ajatuksia tämä herättää? ”Korkeat polttoaineen hinnat asettaa kyllä haasteita, mutta vahvalla pohjalaisella luonteella voittaa vaikeudet. Kunhan pitää mielen korkealla ja bisneksen pyörimässä, niin usko on kova, jota auttaa huippuhyvä yhteistyö Scanlinkin kanssa.”