Messukuljetukset Eurooppaan

Yhdessä CHS:n kanssa olemme auttaneet lukuisia kotimaisia vientiyrityksiä kansainvälisiin messutapahtumiin osallistumisessa.

Viimeisin projekti oli suomalaisen FMG defencen maantiekuljetus Pariisin Eurosatory messuille, jonne tuotteiden kuljetus piti saada toimimaan turvallisesti ja huolettomasti.

Scanlink järjesti kuljetuksen FMG tehtaalta Iisalmesta messuhuolitsijan varastoon Pariisiin, josta tuotteet siirrettiin asiakkaan osastolle CHS:n toimesta, ennakkoon tilatun osastokartan & suunnitelman mukaisesti.

CHS Special Service Supervisor, Lauri Heikkinen:
”Messulogistiikassa ovat osaston lastaus – ja purkuajat tarkasti määriteltyjä. Tästä johtuen ennakkoon suunniteltu aikataulutus yhdessä Scanlinkin kanssa sekä luotettavat kumppanit avoimen kommunikaation kera ovat avainasemassa tapahtuman onnistumisen kanssa. Lisäksi asiakkaat saavat kauttamme myös tavaroiden ennakkovarastoinnin, tyhjien pakkausten säilytyksen ja muita palveluita messujen ajaksi. Kun messutapahtuma alkaa, on kaiken oltava osastolla paikallaan ja järjestyksessä.”

FMG defencen Toimitusjohtaja, Jarkko Hyyrönmäki:
”Yhteistyö CHS:n kanssa säästi valtavasti meidän aikaa, joten pystyimme keskittymään tavaroiden oikean esittelysijainnin viimeistelemiseen osastollamme. Kokonaispalvelun saaminen yhdestä paikasta oli elintärkeää oikean messuelämyksen mahdollistamiseksi.”

Eurosatoryn jälkeen FMG defencen tuotteet siirrettiin messuhuolitsijan varastoon Pariisissa, josta Scanlink nouti tuotteet ja kuljetti ne Tanskaan.

Operations Director, Road Services CHS & Scanlink, Patrik Heikkonen:
”Teemme tiivistä yhteistyötä CHS:n kanssa ja ammattitaitoisten liikenteenhoitajiemme sekä luotettavien kuljettajiemme ansiosta pystymme tarjota aina parasta palvelua. Automme kuljettavat erikokoisia lähetyksiä Eurooppaan ja Pohjoismaihin viikoittain.”

Kansainvälistä messulogistiikkapalvelua

Messukuljetukset järjestyvät kustannustehokkaasti, oikea-aikaisesti ja oikein käsiteltyinä Euroopan lisäksi myös minne päin maailmaa tahansa.

CHS:llä on oma erikoislogistiikan osasto, jonka ammattilaiset ovat kokeneita tapahtuma- ja messulogistiikan ammattilaisia.

Hoidamme kaiken – tavaroiden noudot lähtöpisteestä messuosastolle ja takaisin, mukaan lukien kaikki tarvittavat huolinta- ja tullimenettelyt. Sinä vältyt turhilta yllätyksiltä ja kustannuksilta ja voit huoletta keskittyä olennaiseen: antamaan parhaasi messuilla.

Jos etsit kumppania messu- ja tapahtumakuljetuksille, ota rohkeasti yhteyttä: partik.heikkonen@chs.fi tai myynti@chs.fi

Jos etsit luotettavaa maantierahdin asiantuntijaa, autamme mielellämme: import@scanlink.fi ja export@scanlink.fi