Verkostotapaaminen Ateenassa

CHS Group osallistui 18-21.5.2022 Kreikan Ateenassa järjestettyyn kansainväliseen kumppaniverkostotapaamiseen, jonka painopiste keskittyi maantierahdin osaajiin ja yhteistyön kehittämiseen globaalilla tasolla.

Tapahtumaan saapui paikalle yli 60 agenttia ympäri maailman mm. Pohjois-Amerikasta, Kaukoidästä ja Euroopasta. CHS Groupia konferenssissa edusti CHS Groupiin kuuluvan Scanlink Oy:n ja CHS maantierahdin Operatiivinen Johtaja Patrik Heikkonen ja CHS Air & Sea Oy:n Myyntijohtaja Jarmo Seppälä.

Jarmo Seppälä: ”Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja CHS sekä Scanlink saivat kiitosta erityisesti meidän persoonallisesta otteesta, jossa pyrimme räätälöimään palvelumme aina asiakkaidemme tarpeisiin”.

Patrik Heikkonen: ”Meille on tärkeää tavata kasvokkain kumppanimme maailmalla ja täten myös varmistaa, että asiakkaillemme tarjoamamme palveluiden laatu pitää myös maailmalla. Tämä ajatus vahvistui entisestään ja voimme hyvillä mielin lähteä kehittämään maantierahdin toimintoja luotettavien kumppaneidemme kanssa”.

Tutustu CHS Groupin sivuihin: https://chs.fi/