CHS:lle tunnustus ympäristöystävällisestä kuljettamisesta

Speed Oy on myöntänyt CHS Air & Sea Oy: lle päästösäästösertifikaatin merkittävästä ympäristösaavutuksesta. Sertifikaatti on konkreettinen todistus siitä, että Speed-Ekorekka-kuljetuksia käyttämällä CHS on vuoden 2022 aikana vähentänyt tieliikenteen hiilidioksidipäästöjä 75 tonnia.

CHS Air & Sea Oy on ensimmäinen huolintaliike Suomessa, jolle kyseinen tunnustus on myönnetty.

Sertifikaatin päästösäästöt perustuvat uuteen ajokalustoon ja Ekorekkakuljetuksiin, joiden CO₂-päästöt ovat jopa 40% pienemmät kuin perinteisissä konttikuljetuksissa.

”Myönnämme sertifikaatteja ympäristövastuullisille asiakkaillemme, sillä haluamme, että yhteistyömme ympäristön hyvinvoinnin puolesta näkyy faktoina ja lukuina, ei vain korulauseina ympäristöstrategioissa”, sanoo Speed Oy:n Toimitusjohtaja Tuomo Vallas.

Juha Harjula, CEO / CHS Group: ”CHS: lle on tärkeää edistää ilmastokestävää liikennettä Suomessa ja maailmalla. Valitsemme kuljetuskumppaneiksi yrityksiä, joilla on mahdollisuus tarjota ekologisempia logistiikkaratkaisuja ja täten pienentää hiilijalanjälkiä. Lisäksi vähennämme päästöjä kuljetusten optimoinnin avulla. Tavoitteemme on olla täysin hiilinerutraali yritys vuoteen 2030 mennessä. Kiitos yhteistyöstä Speed Oy:lle”.

Scanlink Oy Ltd kuuluu CHS Groupiin ja pystymme siten tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisesti ympäristöystävällisiä logistiikkaratkaisuja.