Juha Harjula on ostanut CHS Groupin koko osakekannan

Tiedote 14.2.2023
CHS Group
Julkaisuvapaa heti

Juha Harjula on ostanut CHS Groupin koko osakekannan

CHS Groupissa on toteutettu sukupolvenvaihdos, jossa osakkaan Juha Harjulan omistama yhtiö Nebu Investments Oy on ostanut Heikki Halmetojan omistamalta CHS Holding Oy:ltä CHS Groupin yhtiöiden kaikki osakkeet.

Samanaikaisesti toteutettiin myös liiketoimintakauppa, jossa CHS Holding Oy myi oman liiketoimintansa Nebu Investments Oy:lle. Heikki Halmetoja jatkaa yhtiössä tehtävässä Senior Advisor.

CHS Groupiin kuuluvat CHS Air & Sea Oy, CHS Solutions Oy, Scanlink Oy ja Tempro Oy ja yritykset työllistävät 110 henkilöä Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella ja Lappeenrannassa. Yhtiöt toimivat huolinta-, logistiikka- ja henkilöstöpalvelualalla. Konsernin liikevaihto 2022 oli 64 MEUR.

CHS Air & Sea Oy:n palvelutarjontaan kuuluvat maailmanlaajuiset lento- ja merirahdit tullikäytäntöineen. Lisäksi yritys tarjoaa erikoispalveluita joihin kuuluvat mm. lämpötilasäädellyt kuljetukset, kulttuuri- ja taidelogistiikka, messu- ja tapahtumalogistiikka sekä projekti- ja erikoiskuljetukset.

CHS Solutions Oy on erikoistunut sisälogistiikkaan ja varastoinnin ulkoistus- ja 3PL palveluihin, Scanlink Oy Euroopan sisäisiin maantierahtipalveluihin ja Tempro Oy henkilöstövuokraukseen sekä rekrytointipalveluihin.

CHS on Suomen Olympiakomitean ja Suomen Paralympiakomitean pitkäaikainen kuljetus – ja logistiikkakumppani.

Lisätietoja

Juha Harjula, Toimitusjohtaja
+358 40 772 2686
juha.harjula@chs.fi

www.chs.fi
www.scanlink.fi
www.tempro.fi

CHS Group
LinkedIn
Facebook
YouTube
Twitter